Wie zijn wij?

Wij zijn Ralph van DamRogier de Moel en Kristel van Dam – le Noble.

Alle drie delen we de passie voor ondernemerschap en reizen. Dit komt samen in onze ondernemersreizen. Door onze opgedane kennis en ervaring in 20 jaar ondernemerschap te delen, inspireren we ondernemers en laten we ze groeien.

Leren van elkaar en ‘lessons learned’ delen. Daar draait het om bij onze reizen. Wie ben je, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Waar ben je goed in? Wie wil je zijn als mens, ondernemer of manager? Belangrijke vragen om regelmatig bij stil te staan. Om in metaforen te spreken: af en toe moet je de zeilen bijstellen om koers te houden.

Journey of Enterprises (kortweg ‘JOE’) zorgt sinds 2016 voor meer ondernemerschap. We verbinden ondernemers en hoger management van organisaties onderling tijdens meerdaagse reizen. De focus ligt hierbij op leiderschapsontwikkeling en intern ondernemerschap door middel van uitdagende ervaringen en intense belevenissen op prachtige locaties. We dagen deelnemers uit middels prikkelende werkvormen om uit hun comfortzone te stappen en hiermee meer ondernemend gedrag te ontwikkelen. Dit draagt bij aan het vermogen om te innoveren en te vernieuwen binnen en buiten de organisatie.

Contact

Wil je meer weten? We horen graag van je! Stuur ons een mailtje. Bellen kan ook:

Ralph van Dam: 0650204137
Rogier de Moel: 0612752688
Kristel van Dam – le Noble: 0643870648