Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Ralph van DamRogier de Moel en Kristel van Dam – le Noble.

Alle drie delen we de passie voor ondernemerschap en reizen. Dit komt samen in onze ondernemersreizen. Door onze opgedane kennis en ervaring in 20 jaar ondernemerschap te delen, inspireren we ondernemers en laten we ze groeien.

Elke ondernemer heeft z’n eigen verhaal. Leren van elkaar en ‘lessons learned’ delen. Daar draait het om bij onze ondernemersreizen. Wie ben je, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Waar ben je goed in? Wie wil je zijn als mens en ondernemer? Belangrijke vragen om regelmatig bij stil te staan. Om in metaforen te spreken: af en toe moet je de zeilen bijstellen om koers te houden.

Ralph en Rogier zijn in 2016 samen Journey of Enterprises B.V. (JOE) gestart. JOE zorgt voor meer ondernemerschap, zowel aan de ‘plus-kant’ (groei) als aan de ‘min-kant’ (continuïteit). Aan beide kanten van het ‘spectrum’ geldt dat we ondernemerschap benaderen vanuit het thema:

Lessen die je als ondernemer leert worden nog waardevoller als je ze met anderen deelt.

Het delen van de ‘lessons learned’ staat dus centraal. Wij geven hier momenteel invulling aan met onderstaande initiatieven:

 

 1. Het verzamelen en publiceren van ondernemersverhalen. Belangrijkste mijlpaal is het boek Langs de Afgrond met daarin het ondernemersverhaal van Ralph, aangevuld met zes andere ondernemersverhalen. Momenteel zijn we weer nieuwe ondernemersverhalen aan het ophalen.
 1. Door ons eigen ondernemersverhaal te vertellen als spreker en moderator. Primaire doel hiervan is het taboe doorbreken wat heerst rondom ‘falen’ en tegenslag in ondernemerschap.
 1. Door het coachen/begeleiden van ondernemers:
  • 1-op-1 (o.a. via mentorschap NLGroeit)
  • Intervisie met kleine groepen tijdens ondernemersreizen

  Contact

  Wil je meer weten? We horen graag van je! Stuur ons een mailtje. Bellen kan ook:

  Ralph van Dam: 0650204137
  Rogier de Moel: 0612752688
  Kristel van Dam – le Noble: 0643870648