Wie zijn wij

Wij zijn Ralph van Dam, Rogier de Moel en Kristel van Dam – le Noble. Alle drie delen we de passie voor ondernemerschap en reizen. Dit komt samen in het organiseren van training en coaching reizen voor ondernemers en teams in organisaties. Door onze opgedane kennis en ervaring in ruim 20 jaar ondernemerschap te delen, inspireren we ondernemers en hun teams en laten we ze groeien.

Met ons bedrijf Journey of Enterprises (kortweg ‘JOE’) verbinden we sinds 2016 ondernemers en teams van organisaties onderling tijdens meerdaagse reizen. De focus ligt hierbij op leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei en (intern) ondernemerschap. We dagen deelnemers uit middels prikkelende werkvormen om uit hun comfortzone te stappen.

Onze kerncompetenties liggen op het gebied van inspireren, modereren, trainen en coachen. Voor de reis onderdelen (reisbegeleiding, vervoer, excursies en hospitality) werken we samen met toonaangevende partners.

Ralph van Dam

Ralph van Dam

“Ik heb als (mede) oprichter meerdere internet bedrijven opgericht. Vaak met succes, zo vielen we in de prijzen bij de Deloitte Fast 50 en het Ministerie van Economische Zaken. Maar ik heb ook de keerzijde van het ondernemerschap meegemaakt tijdens een zakelijk faillissement. Hierbij verloor ik een goedlopend miljoenenbedrijf en moest ik veerkracht tonen om zowel zakelijk als privé perspectief te houden. Dat is me gelukt en daar ben ik trots op. Over die ervaring heb ik het boek Langs de Afgrond geschreven. Het coachen van ondernemers geeft me veel voldoening. Ik nodig je van harte uit met ons mee te gaan op reis. Wij doen er alles aan om het een leerzame en betekenisvolle ervaring te laten zijn!”

Rogier de Moel

Rogier de Moel

“Direct vanuit de schoolbanken ben ik mijn eerste internet bedrijf gestart. Een paar jaar later ontmoette ik Ralph en sinds die tijd zijn we elkaar niet meer uit het oog verloren. Met tussenpozen hebben we meer dan 15 jaar samengewerkt in goede en slechte tijden. Als business consultant en trainer kom ik elke dag in contact met verschillende mensen en met allerlei soorten organisaties. Die diversiteit houdt me scherp en daagt me elke dag uit. Als trainer ben ik aangesloten bij IMK Opleidingen waar ik op freelance basis in de open lijn trainingen verzorg op het thema Management & Leiderschap. Het is altijd mijn droom geweest om meer te kunnen reizen. Hieruit is het idee voor de ondernemersreizen ontstaan. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Gun jezelf een ondernemersreis en investeer in jezelf én je bedrijf!

Kristel van Dam - le Noble

Kristel van Dam - le Noble

“Werken met mensen is mijn drijfveer en talent- en organisatieontwikkeling is mijn passie. De rode draad in mijn loopbaan is het adviseren, begeleiden, trainen en coachen van ondernemingen en ondernemers. Vroeger werkte ik voor grote organisaties zoals Ernst & Young, Imtech en Ballast Nedam. Bij opleidings- en kennisinstituut De Baak was ik Chief Talent Development / HR directeur en ontwikkelde programma’s op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Tegenwoordig werk ik voor IMK Opleidingen als trainer en ben ik verantwoordelijk voor het trainersnetwerk en trainingsdevelopment. Met mijn kennis, ervaring en passie inspireer en begeleid ik deelnemers bij Ondernemersreizen.nl. Hierbij probeer ik altijd om behoeftes concreet te vertalen naar een tastbaar (SMART) plan. Ik help je graag om je talenten en drijfveren als ondernemer te (her)ontdekken en in te zetten voor persoonlijke en zakelijke doelen!”

Contact

Wil je meer weten? We horen graag van je! Stuur ons een mailtje. Bellen of appen kan ook:

Ralph van Dam: Bellen | WhatsApp
Rogier de Moel: Bellen | WhatsApp
Kristel van Dam – le Noble: Bellen | WhatsApp