Voor groepen

Een inhoudelijk programma op maat met werkvormen die we op natuurlijke wijze inpassen in de reis

Naast reizen voor ondernemers bieden we ons inhoudelijk programma ook aan voor organisaties als educatief onderdeel van een groepsreis, incentive reis of personeelsreis. Zo’n reis verzorgen we niet zelf, maar altijd met een van onze reispartners.

Waarom interessant voor organisaties?

Als je besluit om een groepsreis met je team maken, dan wil je als organisatie het maximale effect halen uit deze investering, zowel inhoudelijk (het binden en boeien van medewerkers) als financieel.

Door naast leuke activiteiten ook op een natuurlijke manier tijd in te ruimen voor educatieve inhoud (inspiratie, training en coaching) kan er meer verdieping worden gezocht. Deelnemers ervaren de dagen individueel en als groep nog intenser en waardevoller, zonder dat dit ten koste gaat van ontspanning en gezelligheid.

Programma op maat

Ons programma stemmen we af op jouw organisatie (denk aan sector, strategische thema’s die in de organisatie spelen, etc.) maar als basis bieden we een programma met diverse werkvormen langs drie thema’s:

  • Ik als persoonWat drijft jou als mens en wat streef je na? Hoe draagt je werk bij aan de doelen in je leven?
  • Ik in mijn rol/functieWat zijn je sterke en zwakke punten? Welke ontwikkeldoelen heb je? Welke barrières ervaar je om te groeien, zowel individueel als binnen de organisatie?
  • Ik en de organisatieWaar staat de organisatie? Hoe kan ik bijdragen met mijn talenten om de strategische doelen te bereiken?

Vanuit onze achtergrond en ervaring in training bij o.a. De Baak hebben we vele werkvormen die we op natuurlijke wijze inpassen in het reisprogramma.  Geen zaal met flipover, maar aangepaste werkvormen die passen bij de omgeving. De opbrengst maken we tastbaar en concreet; de medewerkers gaan naar huis met een actieplan waarmee ze direct aan de slag kunnen na de reis.

Fiscaal voordelig

De werkkostenregeling WKR maakt het mogelijk voor organisaties om – onder voorwaarden – belastingvrije uitkeringen aan medewerkers te doen. Bedrijfsuitjes, personeelsreizen en incentive reizen vallen hier ook onder. Het bedrag dat onbelast mag besteed mag worden, noemen we de vrije ruimte. Over het totale bedrag boven de vrije ruimte betaal je als werkgever loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%.

De trainingsactiviteiten van Journey of Enterprises hebben een ‘zakelijk karakter’. Dit houdt in dat deze activiteiten zijn vrijgesteld van eindheffing. Omdat de trainingen op een externe locatie worden gegeven kunnen ook de reis- en verblijfkosten deels worden aangemerkt als zakelijke kosten.

Hierdoor zorgen de extra kosten voor training en coaching uiteindelijk voor lagere totaalkosten voor de reis als geheel.

JOE Canvas

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie.