Concept & Venue for business

Journey of Enterprises (kortweg: JOE) en ValkEvents zijn een samenwerking gestart voor zakelijke evenementen en incentives. Hierbij combineren we de passie voor beleving en hospitality van Van der Valk met een hoogstaand inhoudelijk programma van JOE tijdens meerdaagse incentive reizen naar het buitenland.

ValkEvents is een merk van het Van der Valk International concern, waartoe ook 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren (waaronder Spanje en Bonaire). In dit partnership combineren we de passie voor beleving en hospitality van Van der Valk met een hoogstaand inhoudelijk programma van JOE tijdens meerdaagse incentive reizen naar het buitenland.

Deze incentive reizen zijn gericht op groei ondernemers en hoger management. Het ‘Journey of Enterprises Canvas’ van JOE zorgt voor meer ondernemerschap in organisaties. Tijdens de reis ligt de focus op leiderschapsontwikkeling en intern ondernemerschap door middel van uitdagende ervaringen en intense belevenissen.

We verblijven op de top locaties van Van Der Valk in Spanje en Bonaire. Welke bestemming je ook kiest, elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants. 

Hotel Barcarola
Palm Bar Bonaire
De Ondernemer