Ondernemersreis La Palma

Wanneer?

De eerstvolgende 5-daagse reis naar La Palma is van vrijdag 14 april t/m dinsdag 18 april 2023.

Dag 1 – Vrijdag

Ochtend – We vertrekken in de vroege ochtend van Schiphol. Na aankomst op La Palma rijden we naar onze finca net buiten het dorp Tazacorte. Na aankomst is er uiteraard de tijd om op te frissen.
Middag – Tijdens de lunch maken we nader kennis met elkaar. Wat zijn de motieven van de andere deelnemers om mee te gaan op deze reis? Daarna trekken we de wandelschoenen aan voor een wandeling door de Barranco de Las Angustias (kloof van de doodsangst).
Avond – We gaan lekker eten in het stadje Los Llanos.

Dag 2 – Zaterdag

Ochtend – We beginnen de dag met ontbijt op het dakterras. De komende dagen brengen we met prikkelende werkvormen het verleden, heden en toekomst in kaart in ons ‘Journey of Enterprises Canvas’. We beginnen vandaag met het ‘verleden’. Waarom doe je wat je doet?
Middag – Na de lunch brengen we een bezoek aan de vulkaankrater in het Nationaal Park Caldera de Taburiente. Ook tijdens de wandeling gebruiken we een werkvorm die je aanzet om in ‘helicopterview’ te kijken naar jezelf en je onderneming.
Avond – We eten op een van de gezellige terrasjes aan het strand.

Dag 3 – Zondag

Ochtend – We nemen letterlijk afstand van dagelijkse beslommeringen en reizen af naar het ruige en stille noorden van La Palma. Hier maken we een kustwandeling met spectaculaire vergezichten. In koppeltjes van twee gaan we elkaar interviewen over het ‘heden’. Door bij elkaar dóór te vragen komen we tot de kern. Waar sta je nu als persoon en ondernemer? Hoe ben je op dit punt gekomen? We lunchen bij een bijzonder cafeetje onderweg.
Middag – Na terugkomst bij onze finca gaan we de inzichten van de ochtend verwerken in het Canvas. We presenteren aan elkaar en mede door de input van de andere deelnemers krijg je nieuwe inzichten.
Avond – We gaan heerlijk dineren in het dorp. Wellicht daarna nog een drankje en sterren kijken vanaf het dakterras?

Dag 4 – Maandag

Ochtend – Vandaag gaat het over de ’toekomst’. Met behulp van het Canvas brengen we al je bedrijfsaspecten in kaart. Doel is om een helder beeld te krijgen van jouw dromen en verlangens voor jezelf én je onderneming.
Middag – Weer even het hoofd leegmaken en alles laten bezinken: we gaan op zoek naar dolfijnen en walvissen op een sfeervolle, houten vissersboot.
Avond – Tijdens de boottocht genieten we van lekker eten en drinken en een prachtige zonsondergang.

Dag 5 – Dinsdag

Ochtend – Na het ontbijt wordt het tijd om onze spullen te pakken en te vertrekken naar het vliegveld. Aankomst op Schiphol aan het eind van de middag.

De Ondernemer