We organiseren een 3-daagse ondernemersreis naar de omgeving van Hamburg, Duitsland. Een compacte, complete reis met veel persoonlijke aandacht en peer-to-peer inzichten.

Drie dagen weg uit Nederland om te reflecteren, leren, vooruit te kijken, vraagstukken actief te behandelen, doelen te formuleren, overwegingen scherp te krijgen en keuzes te maken. Niet alleen, maar samen en altijd lerend van elkaar. En niet geheel onbelangrijk, ook genieten van de mooie omgeving samen.

Als ondernemer ken je nlgroeit wellicht al: een platform dat ondernemers koppelt aan een mentor, gelijkgestemde of inhoudelijk programma. Om zelf te groeien én je bedrijf te laten groeien.

We hebben een inspirerend programma samengesteld. Wij zorgen er voor dat jij aan het einde van deze drie dagen de volgende stap als ondernemer hebt gemaakt.

Deze reis is een samenwerking met onze partners nlgroeit en GI Travel.

Hoe ziet het programma eruit?

Bij aankomst maak je kennis met de andere ondernemers. Belangrijke vragen zijn: wie ben jij, wie zijn zij en wat zijn jullie motieven om mee te gaan op deze ondernemersreis?

Er volgt een 3-dagen programma. We dagen je uit om te reflecteren en om toe te werken naar een concreet actieplan. Tijdens deze reis krijg je in een paar dagen voor elkaar waar je anders jaren over doet. 

Wie jij als persoon bent is onlosmakelijk verbonden met de ondernemer die je kunt zijn. Daarom ga je concreet aan de slag met:

  • Wie ben ik als persoon? Hoe draagt je ondernemerschap bij aan je persoonlijke doelen?
    Wat drijft jou als persoon en wat streef je na?
  • Wie ben ik als ondernemer? Wat is jouw natuurlijke manier van leidinggeven? Hoe krijg je jouw team mee met jouw ambities en ideeën? Pas jij nog bij je onderneming?
  • Waar staat jouw onderneming voor? In welke fase zit jouw onderneming? Welke uitdagingen ervaar je? Welke barrières ervaar je om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Datum: Donderdag 8 november tot en met zaterdag 10 november 2024 (3 dagen/ 2 nachten)

Locatie: Hamburg, Duitsland

Investering: nlgroeit-leden €2.500, exclusief btw. Niet-leden betalen €2.900, exclusief btw. De prijs is incl. luxe busvervoer, overnachting, maaltijd, transfers, activiteiten en het inhoudelijk programma (aftrekbaar als zakelijke studiekosten).

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie en onze brochure.