Partners

reisprof businessclub

GI Travel

GI Travel verzorgt al ruim 40 jaar op maat gemaakte zakelijke incentives, groepsreizen, internationale meetings, nascholingsreizen, personeelsreizen, jubileumreizen en handelsmissies naar bestemmingen wereldwijd. Tegenwoordig is GI Travel onderdeel van Barentszen, een alliantie van acht verschillende reis/event merken. In onze samenwerking bieden we reizen aan voor teams, afdelingen, complete bedrijven en bijvoorbeeld brancheverenigingen, businessclubs, franchisenemers en andere samenwerkingsverbanden.

Corendon Groepsreizen

Corendon Groepsreizen is gespecialiseerd in reizen op maat voor de zakelijke incentive markt. Oprichter Atilay Uslu begon in 2000 met Corendon. Het concern is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste vliegvakantie specialisten met eigen hotels en een eigen airline. 

valkevents

Valk Events

Valk Events is een merk van het Van der Valk International concern, waartoe ook 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren (waaronder Spanje en Bonaire). In dit partnership combineren we de passie voor beleving en hospitality van Van der Valk met ons inhoudelijk programma tijdens meerdaagse incentive reizen naar het buitenland.

nlgroeit

nlgroeit

nlgroeit is een platfrom voor ondernemers, door ondernemers. De kern is een ecosysteem van ervaren ondernemers die anderen belangeloos willen helpen door inzichten, contacten, kennis en ervaringen te delen. In onze samenwerking gaan we een stap verder door ondernemers mee te nemen op een meerdaagse ondernemersreis.

reisprof businessclub

Q4 Profiles

De Q4 Profiles DISC trainingen nemen je mee in de meerwaarde van zelfinzicht. De DISC Profielen, op basis van de theorie van William Moulton Marston, heeft Q4 verder ontwikkeld, onderzocht en gevalideerd in Nederland, rekening houdend met onze taal en cultuur. Journey of Enterprises is Certified Q4 Partner.  

CRKBO

Journey of Enterprises is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) Docenten. Dit register is voorbehouden aan docenten die aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.