Partners

Onze kerncompetenties liggen op het gebied van trainen en coachen. Voor een reis naar het buitenland is echter meer nodig. Zoals reisbegeleiding, vervoer, excursies en hospitality (overnachten, eten en drinken). Daarom werken we graag samen met toonaangevende partners.

valkevents

ValkEvents

ValkEvents is een merk van het Van der Valk International concern, waartoe ook 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren (waaronder Spanje en Bonaire). In dit partnership combineren we de passie voor beleving en hospitality van Van der Valk met ons inhoudelijk programma tijdens meerdaagse incentive reizen naar het buitenland.

nlgroeit

nlgroeit

nlgroeit is een platfrom voor ondernemers, door ondernemers. De kern is een ecosysteem van ervaren ondernemers die anderen belangeloos willen helpen door inzichten, contacten, kennis en ervaringen te delen. In onze samenwerking gaan we een stap verder door ondernemers mee te nemen op een meerdaagse ondernemersreis.

Reisprof businessclub

Reisprof is dé businessclub voor ondernemers die zakelijke (groeps)reizen en incentives samenstelt en verkoopt. Naast vele bijeenkomsten organiseert Reisprof ook het jaarlijkse Reisprof Event. Voor ons is de samenwerking met Reisprof een ingang om ons inhoudelijke programma aan te kunnen bieden aan de leden als onderdeel van een zakelijke incentive reis.

 

UYUNI Incentive Travels

UYUNI Incentive Travels is gespecialiseerd in reizen op maat voor de zakelijke incentive markt. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke corporate werkervaring is UYUNI voor ons een volwaardige sparringspartner. Oprichter Pamela Caris weet exact wat bedrijven nodig hebben voor een geslaagde trip. Ons inhoudelijke programma is een mooie toevoeging in het aanbod van UYUNI.

 

CRKBO

Journey of Enterprises BV is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKO) Docenten. Dit register is voorbehouden aan docenten die aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.