Rogier de Moel

Rogier de Moel

Direct vanuit de schoolbanken ben ik mijn eerste bedrijf gestart. Het was 1994, het begin van het internet tijdperk. De hoofdactiviteit was het bouwen van websites.

In 1997 ontmoette ik Ralph die net was begonnen met een internet start-up. Sinds die tijd zijn we elkaar niet meer uit het oog verloren. Met tussenpozen hebben we meer dan 15 jaar samengewerkt in goede en slechte tijden. Samen hebben we kleine bedrijven laten groeien. Maar ook hebben we samen ‘het licht uitgedaan’ bij een onafwendbaar faillissement.

Door het faillissement werd ik ook ineens zelf met m’n neus op de feiten gedrukt: Waar ben ik goed in? Wat wil ik nu eigenlijk echt? Voor mij zijn de antwoorden op deze vragen geen vast gegeven, maar groeien ze mee in mijn ontwikkeling.

In deze periode ontstond ook mijn fascinatie met de onderwerpen ‘financiële onafhankelijkheid’ en  ‘digital nomads’. Hoe kan ik meer vrijheid creëren en locatie onafhankelijk werken? Het altijd mijn droom geweest om meer te kunnen reizen en in de wintermaanden de zon op te kunnen zoeken. En niet als ik zestig ben als pensionado, maar nú! Hieruit is het idee voor de ondernemersreizen ontstaan.

Tijdens de reizen ben ik reisleider en zorg ik dat alles goed verloopt. Van vliegtickets tot excursies en van boottochtjes tot restaurants.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Gun jezelf een ondernemersreis en investeer in jezelf én je bedrijf!