Rogier de Moel

Rogier de Moel

In 1997 ontmoette ik Ralph die net was begonnen met een internet start-up. Sinds die tijd zijn we elkaar niet meer uit het oog verloren. Met tussenpozen hebben we meer dan 15 jaar samengewerkt in goede en slechte tijden. Samen hebben we kleine bedrijven laten groeien. Maar ook hebben we samen ‘het licht uitgedaan’ bij een onafwendbaar faillissement.

Door het faillissement werd ik ook ineens zelf met m’n neus op de feiten gedrukt: Waar ben ik goed in? Wat wil ik nu eigenlijk echt? Voor mij zijn de antwoorden op deze vragen geen vast gegeven, maar groeien ze mee in mijn ontwikkeling.

In deze periode ontstond ook mijn fascinatie met het onderwerp Personal Finance. Hoe hou je de balans tussen ‘sparen voor later’ en ‘nu lekker leven’? Heb je miljoenen nodig om financieel onafhankelijk te zijn? Of is het ook zonder het winnen van de loterij mogelijk om meer vrijheid en minder afhankelijkheid te hebben van je werk of de grillen van de overheid? Die vrijheid staat bij mij centraal.

Verder is het altijd mijn droom geweest om meer te kunnen reizen en in de wintermaanden de zon op te kunnen zoeken. Hieruit is het idee voor de ondernemersreizen ontstaan.

Tijdens de reizen ben ik reisleider en zorg ik dat alles goed verloopt. Van vliegtickets tot excursies en van boottochtjes tot restaurants.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Gun jezelf een ondernemersreis en investeer in jezelf én je bedrijf!