Ralph van Dam

Ralph van Dam

De afgelopen 18 jaar heb ik als (mede) oprichter verschillende (internet) bedrijven opgericht. En met succes, zo vielen we in de prijzen bij de Deloitte Fast 50 en het Ministerie van Economische Zaken. Ik heb echter ook de keerzijde van het ondernemerschap meegemaakt tijdens een zakelijk faillissement. Hierbij verloor ik een goedlopend miljoenenbedrijf en moest ik veerkracht tonen om zowel zakelijk als privé perspectief te houden. Dat is me gelukt en daar ben ik trots op. Het heeft me ook enkele lessen opgeleverd die ik graag in alle openhartigheid deel met andere ondernemers ter lering en inspiratie. In het boek Langs de Afgrond vertel ik mijn ondernemersverhaal.

Ondernemerschap is nog altijd een belangrijke slijpsteen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierbij laat ik tegenwoordig mijn persoonlijke drijfveren, passies en talenten leidend zijn in mijn keuzes. Zij vormen het kompas naar mijn bestemming als ondernemer.

Het is een verlangen van mij om met een groep gelijkgestemde ondernemers zowel persoonlijke als zakelijke ervaringen uit te wisselen. Ons programma richt zich op persoonlijke ontwikkeling specifiek voor ondernemers. Het in alle rust eens reflecteren draagt bij aan de groei waar elke ondernemer naar op zoek is.

Ik nodig je van harte uit met ons mee te gaan. Wij doen er alles aan om het een leerzame en betekenisvolle ervaring te laten zijn!