Kristel van Dam - le Noble

Kristel van Dam - le Noble

Mensen zijn mijn drijfveer en talent- en organisatieontwikkeling is mijn passie.

Ik geloof heilig in de mens en zijn kunnen. Ik geloof dat ieder mens een potentieel in zich heeft om zich te ontwikkelen en om zijn ambities en dromen, hoe onmogelijk die ook lijken, te realiseren. De rode draad in mijn loopbaan is dat ik ondernemingen en ondernemers adviseer, begeleid, train en coach.

In het begin van mijn loopbaan heb ik vanuit mijn HR achtergrond voor diverse grote organisaties gewerkt zoals Ernst & Young, Imtech en Ballast Nedam. Bij Eurecto heb ik retail ondernemers begeleid en getraind.  Als Chief Talent Development / HR directeur bij opleidings- en kennisinstituut De Baak heb ik programma’s ontwikkeld op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Momenteel adviseer en train ik ondernemers vanuit het trainers instituut voor midden en klein bedrijf (IMK opleidingen). Ook ben ik werkzaam als interim manager en sta ik graag naast ondernemers in diverse branches om praktisch mee te bouwen aan de (her) inrichting van hun onderneming.

Met mijn opgedane kennis, ervaring en passie inspireer en begeleid ik deelnemers bij Ondernemersreizen.nl. Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik ondernemers help hun behoeftes concreet te vertalen naar een tastbaar (SMART) plan.

Ik help je graag om je talenten en drijfveren als ondernemer te (her) ontdekken en in te zetten voor persoonlijke en zakelijke doelen. Ga je mee?