Kristel van Dam - le Noble

Kristel van Dam - le Noble

Mensen zijn mijn drijfveer en talent- en organisatieontwikkeling is mijn passie. 

Ik geloof heilig in de mens en zijn kunnen. Ik geloof dat ieder mens een potentieel in zich heeft om zich te ontwikkelen en om zijn ambities en dromen, hoe onmogelijk die ook lijken, te realiseren. 

Vanuit mijn HR achtergrond heb ik voor grote organisaties gewerkt zoals EY en Ballast Nedam. Als Chief Talent Development / HR directeur bij opleidings- en kennisinstituut De Baak heb ik programma’s ontwikkeld op het gebied van leiderschap enondernemerschap.

Deze opgedane kennis pas ik nu toe als trainer en adviseur bij Ondernemersreizen.nl.

Als je doet waar je passie ligt, is dat een recept voor geluk. Ik help je graag om je talent en drijfveren als ondernemer te (her) ontdekken en in te zetten voor persoonlijke en zakelijke zingeving, geluk en succes.