Kristel van Dam - le Noble

Kristel van Dam - le Noble

Werken met mensen is mijn drijfveer en talent- en organisatieontwikkeling is mijn passie. De rode draad in mijn loopbaan is het adviseren, begeleiden, trainen en coachen van ondernemingen en ondernemers.

Vroeger werkte ik voor grote organisaties zoals Ernst & Young, Imtech en Ballast Nedam. Bij opleidings- en kennisinstituut De Baak was ik Chief Talent Development / HR directeur en  ontwikkelde  programma’s op het gebied van leiderschap en ondernemerschap.

Tegenwoordig werk ik voor IMK Opleidingen als trainer en ben ik verantwoordelijk voor het trainersnetwerk en trainingsdevelopment. Met mijn kennis, ervaring en passie inspireer en begeleid ik deelnemers bij Ondernemersreizen.nl. Hierbij probeer ik altijd om behoeftes concreet te vertalen naar een tastbaar (SMART) plan.

Ik help je graag om je talenten en drijfveren als ondernemer te (her) ontdekken en in te zetten voor persoonlijke en zakelijke doelen!