Ondernemersreizen voor ondernemers

Even afstand nemen en tot nieuwe inzichten komen

Een ondernemersreis gaat over reflectie, inspiratie en ‘lessons learned’ delen met elkaar. Dit vertalen we naar jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeldoelen met een concreet actieplan.

De combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie met gelijkgestemden en natuurlijk de prachtige omgeving dwingen je om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen.

De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met fysieke inspanning en ontspanning

Een gedetailleerd programma van dag tot dag vind je bij Nieuwe Reizen.

Uniek programma

Speciaal voor ondernemers (DGA’s) hebben we een uniek eigen programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit diverse werkvormen langs drie thema’s:

  • Ik als persoon – Hoe draagt je ondernemerschap bij aan de doelen in je leven? Wat drijft jou als mens en wat streef je na?
  • Ik als ondernemer – Wat is je natuurlijke manier van leidinggeven? Hoe krijg je jouw team mee op jouw ambities en ideeën? Pas jij nog bij je onderneming?
  • Mijn onderneming – In welke fase zit jouw onderneming? Welke uitdagingen ervaar je? Welke barrières ervaar je om je bedrijf naar een volgende fase te brengen?

Dit alles – dus jouw persoonlijke ondernemersreis – komt samen in het ‘Journey of Enterprises Drieluik’. Dit vormt jouw persoonlijke praatplaat waarin jouw verleden, heden en toekomst (zowel zakelijk als privé) worden vertaald.

JOE Canvas

Geweldige locaties

De locaties van onze ondernemersreizen zijn vaak in het buitenland met veel zon, zee en lekkere temperaturen. Waarom? Omdat iedereen met lekker weer meteen in de goede stemming is. Bovendien kan je letterlijk afstand nemen en tot nieuwe inzichten komen.

Vanuit onze samenwerking met ValkEvents (onderdeel van Van der Valk International) hebben we toegang tot mooie locaties in Spanje (omgeving Girona) en zelfs Bonaire, maar ook dichter bij in België en Duitsland.

Welke bestemming je ook kiest, elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants.

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie.