Ondernemersreizen

Letterlijk afstand nemen om te groeien

Zet jezelf en jouw bedrijf in de ontwikkelstand. Door letterlijk afstand te nemen in een totaal andere omgeving kom je bijna vanzelf tot radicaal nieuwe inzichten. Tenminste, zo voelt dat voor onze deelnemers.

Wij organiseren en begeleiden ondernemersreizen met inhoud, ver weg van de dagelijkse drukte. We inspireren en we dagen je uit tot reflecteren. Zodat jij thuiskomt met lessons learned. Vastberaden en weer klaar om vooruit te gaan.

Wat levert het op?

Wij realiseren blijvende verandering en groei. Dit betekent afscheid nemen van oude patronen en nieuw gedrag verankeren. Daarom gaan we aan de slag met uitdagingen die je ervaart en barrières die jouw bedrijfsgroei belemmeren.

  • Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling in balans
  • Aan de slag met concrete uitdagingen binnen jouw bedrijf
  • Vrijuit sparren met andere ondernemers zoals jij

Hoe ziet het programma eruit?

Bij aankomst maak je kennis met de andere ondernemers. Belangrijke vragen zijn: wie ben jij, wie zijn zij en wat zijn jullie motieven om mee te gaan op deze ondernemersreis?

Er volgen meerdere dagen programma. We dagen je uit om te reflecteren en om toe te werken naar een concreet actieplan. Tijdens deze ondernemersreis creëren we samen een pressure cooker. Zo krijg je in een paar dagen voor elkaar waar je anders jaren over doet.

Wie jij als persoon bent is onlosmakelijk verbonden met de ondernemer die je kunt zijn.
Daarom ga je concreet aan de slag met:

  • Wie ben ik als persoon? Hoe draagt je ondernemerschap bij aan je persoonlijke doelen?
    Wat zijn jouw drijfveren en dromen?
  • Wie ben ik als ondernemer? Wat is jouw natuurlijke manier van leidinggeven? Hoe krijg je jouw team mee met jouw ambities en ideeën? Pas jij nog bij je onderneming?
  • Waar staat jouw onderneming voor? In welke fase zit jouw onderneming? Welke uitdagingen ervaar je? Welke barrières ervaar je om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

De drie perspectieven versterken elkaar. Samen verbinden we persoonlijke en zakelijke doelen. Door af te pellen komen we tot de kern. Vanuit de basis bouw je een sterker fundament. Deze drie-eenheid maakt de weg vrij voor verdere groei.

Hoe organiseren wij ondernemersreizen?

We reizen met een intieme groep ondernemers af naar een plek om vrijuit te denken, samen te sparren en jezelf te ontwikkelen. 

Dit bereiken we door training en coaching in te zetten, maar dan nét even anders. Het middel wat we inzetten is een reis; we gaan letterlijk afstand nemen en samen een paar dagen op pad.

Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. Door leuke activiteiten (denk aan wandelen of een boottocht) op een natuurlijke manier te verbinden met inhoud, kan er meer verdieping worden gezocht. Deelnemers ervaren de dagen individueel en als groep intenser en waardevoller, zonder dat dit ten koste gaat van ontspanning en gezelligheid.

Deze reis zelf wordt georganiseerd door een van onze reispartners. Zij hebben jarenlange ervaring met (vlieg)reizen, accommodaties en transfers. De bestemming is afhankelijk van seizoen, reisduur en budget.

Begeleid door top-trainers

Ondernemersreizen.nl is een initiatief van Ralph van Dam, Rogier de Moel en Kristel van Dam – le Noble. Daarnaast beschikken we over een hecht netwerk van circa 15 gekwalificeerde top-trainers die we naast onszelf inzetten.

JOE Canvas

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie.