Ondernemersreis Spanje

De eerstvolgende 4-daagse ondernemersreis naar Girona (Costa Brava, Spanje) zal in oktober/november 2024 plaatsvinden (exacte datum nog niet bekend).

Deze reis is een samenwerking met onze partners nlgroeit en ValkEvents. Laat je inspireren en bekijk hieronder de uitnodiging van nlgroeit oprichter Kees de Jong en de ‘aftermovie’ van de vorige nlgroeit ondernemersreis.

Een ondernemersreis gaat over reflectie, inspiratie en ‘lessons learned’ delen met elkaar. Dit vertalen we naar jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeldoelen met een concreet actieplan. Hiervoor hebben we een uniek eigen programma ontwikkeld: “Ik en mijn onderneming”. Dit programma bestaat uit diverse werkvormen langs drie thema’s:

  • Ik als persoon – Hoe draagt je ondernemerschap bij aan de doelen in je leven? Wat drijft jou als mens en wat streef je na?
  • Ik als ondernemer – Wat is je natuurlijke manier van leidinggeven? Hoe krijg je jouw team mee op jouw ambities en ideeën? Pas jij nog bij je onderneming?
  • Mijn onderneming – In welke fase zit jouw onderneming? Welke uitdagingen ervaar je? Welke barrières ervaar je om je bedrijf naar een volgende fase te brengen?

Dit alles – dus jouw persoonlijke ondernemersreis – komt samen in het ‘Journey of Enterprises Drieluik’. Dit vormt jouw persoonlijke ‘praatplaat’ waarin jouw verleden, heden en toekomst (zowel zakelijk als privé) worden vertaald.

Hieronder het programma van dag tot dag op hoofdlijnen.

Dag 1 – Donderdag

Middag – We vertrekken in de middag van Schiphol. Na aankomst in Girona rijden we naar Van der Valk Hotel Barcarola in het kustplaatsje Sant Feliu de Guíxols. Na aankomst is er uiteraard de tijd om op te frissen.
Avond – Tijdens het diner maken we nader kennis met elkaar. Wat zijn de motieven van de andere deelnemers om mee te gaan op deze reis?

Dag 2 – Vrijdag

Ochtend – Na het ontbijt openen we het programma. Op deze eerste dag staat het thema “Ik als persoon” centraal. We maken een kustwandeling waarbij onze grootste ‘lessons learned’ aan bod komen.
Middag – Na de lunch gaan we aan de slag met onze passie. Waar ben je goed in en wat heeft ‘de wereld’ daar aan?
Avond – We gaan naar Girona voor een fantastische Food Tour en bezoek aan de stad.

Dag 3 – Zaterdag

Ochtend – We beginnen de dag met ontbijt en starten het programma onderdeel “Ik als ondernemer“. Met de DISC methode leer je jezelf en je team beter kennen. Daarna combineren we inhoud en ontspanning tijdens een bezoek aan het 1200 jaar oude stadje Peratallada.
Middag – De lunch wordt voor ons wordt verzorgd midden in een olijfgaard. Na terugkomst bij het hotel is er ruimte om de opgedane inzichten te verwerken. Kees de Jong van nlgroeit verzorgt een masterclass Persoonlijk Leiderschap.
Avond – We eten heerlijke Spaanse paella bij het zwembad van het hotel. 

Dag 4 – Zondag

OchtendNa het ontbijt is het tijd voor een kustwandeling. Het thema “Mijn onderneming” staat deze ochtend centraal.
Middag – Je werkt toe naar een finale versie van je Drieluik en je actieplan. We presenteren onze opgedane inzichten en plannen naar de toekomst aan elkaar.
Avond – Nog een laatste diner voor de transfer naar het vliegveld.

R

Waardevolle nieuwe contacten met ondernemers

R

Persoonlijke en zakelijke doelen met elkaar verbonden

R

Nieuwe inspiratie, inzicht en overzicht

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen).