Onze locaties

De locaties van onze ondernemersreizen zijn altijd in het buitenland met veel zon, zee en lekkere temperaturen. Waarom? Omdat iedereen met lekker weer meteen in de goede stemming is. Even ontspannen en tot nieuwe inzichten komen. Onze favoriete locaties zijn de eilanden La Palma (Canarische Eilanden) en Bonaire.

Op La Palma zijn de bergen hoog en groen, de stranden zwart en de oceaan helder blauw. Hier vind je geen massatoerisme en de temperatuur schommelt altijd zo rond de 20-25 graden. Het eiland staat bekend om de schitterende wandelingen en dat doen we dan ook volop! De combinatie van natuur, rust en (winter)zon op ca. 4,5 uur vliegen van Nederland maakt het een fantastische locatie voor een ondernemersreis.

Bonaire behoeft weinig introductie. Dit geweldige stukje Caribisch Nederland is een paradijs voor watersporters. De tropische temperaturen en constante wind zorgen voor perfecte omstandigheden. Ook op de rest van het eiland is genoeg te zien en te doen. Dus is jou passie windsurfen, windfoilen, kayakken of snorkelen? Dan is deze bestemming jou op het lijf geschreven.

Welke bestemming je ook kiest, elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants.

Uniek programma

Elke ondernemer heeft een eigen route die hij of zij bewandelt, je eigen ‘ondernemersreis’. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Wie wil je zijn als mens en ondernemer? Belangrijke vragen om regelmatig bij stil te staan.

Een ondernemersreis gaat over reflectie, inspiratie, ‘lessons learned’ delen en uiteindelijk jouw doelen concretiseren en omzetten in een plan. Hiervoor hebben we een uniek eigen programma ontwikkeld: “Ik en mijn onderneming”.

Dit programma bestaat uit 12 werkvormen langs drie thema’s:

  • Ik als persoon – Wie ben je? Hoe sta je in het leven? We gaan o.a. aan de slag met het Levenswiel. De DISC-methode geeft je zelfinzicht.
  • Ik als ondernemer – Wat voor ondernemer ben je? Je gaat op zoek naar je Ikigai – je passie waar je elke ochtend je bed voor uitkomt.
  • Mijn onderneming – In welke fase zit jouw onderneming? Idee, starter, scale-up, volwassen, verkoop klaar of afbouwen/stoppen? Met o.a. het Groeivliegwiel brengen we de belangrijkste disciplines in kaart.

Dit alles – jouw reis als ondernemer, dus jouw persoonlijke ondernemersreis – komt samen in het ‘Journey of Enterprises Drieluik’. Dit vormt jouw persoonlijke ‘praat-plaat’ waarin jouw verleden, heden en toekomst (zowel zakelijk als privé) worden vertaald. 

Wat onze reizen uniek maakt, is de combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie met gelijkgestemden en natuurlijk de prachtige omgeving die je dwingt om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen. De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met fysieke inspanning en ontspanning.

Een gedetailleerd programma van dag tot dag vind je bij de reizen:

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.