Locatie

De bestemming van onze ondernemersreizen is het eiland La Palma (Canarische Eilanden). De bergen zijn er hoog en groen, de stranden zwart en de oceaan helder blauw. Op La Palma vind je geen massatoerisme en de temperatuur schommelt altijd zo rond de 20-25 graden. De combinatie van natuur, rust en (winter)zon op ca. 4,5 uur vliegen van Nederland maakt het een fantastische locatie voor een ondernemersreis.

We verblijven met elkaar in een Spaanse Finca omgeven door bananenplantages, op loopafstand van het plaatsje Tazacorte. Dit gezellige plaatsje staat bekend als de zonnigste plek van Europa. Er is uiteraard ook ruimte voor jezelf: iedereen heeft z’n eigen slaapkamer en er is snelle WiFi beschikbaar.

Elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants. 

Programma

Onze reizen draaien om reflectie, inspiratie, ‘lessons learned’ delen en uiteindelijk jouw doelen concretiseren en omzetten in een plan. We gebruiken hiervoor een eigen ‘Journey of Enterprises Canvas’ waarmee we jouw persoonlijke ‘Journey’ gaan ontdekken (in het kort: verleden, heden, toekomst en dat zowel zakelijk als privé).

Wat de reizen uniek maakt, is de combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie met gelijkgestemden en een prachtige omgeving die je dwingt om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen. De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met fysieke inspanning en ontspanning.

Elke ondernemer heeft z’n eigen verhaal. Leren van elkaar en ‘lessons learned’ delen. Daar draait het om bij onze ondernemersreizen. Wie ben je, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Waar ben je goed in? Wie wil je zijn als mens en ondernemer? Belangrijke vragen om regelmatig bij stil te staan. 

Een gedetailleerd programma van dag tot dag vind je bij de reizen: