Onze locaties

De locaties van onze “open inschrijving” ondernemersreizen zijn altijd in het buitenland met veel zon, zee en lekkere temperaturen. Waarom? Omdat iedereen met lekker weer meteen in de goede stemming is. Even ontspannen en tot nieuwe inzichten komen. Onze favoriete locaties zijn Spanje (Barcelona en La Palma) en Bonaire.

Spanje is en blijft een topbestemming. Niet te ver, heerlijk eten en prima weer, ook in de winter. Barcelona is een wereldstad en onze locatie bevindt zich in het kustplaatsje S’Agaró. Op La Palma zijn de bergen hoog en groen, de stranden zwart en de oceaan helder blauw. Hier vind je geen massatoerisme en de temperatuur schommelt altijd zo rond de 20-25 graden. De combinatie van natuur, rust en (winter)zon maakt beide locaties uitstekend geschikt voor onze reizen.

Bonaire behoeft weinig introductie. Dit geweldige stukje Caribisch Nederland is een paradijs voor watersporters. De tropische temperaturen en constante wind zorgen voor perfecte omstandigheden. Ook op de rest van het eiland is genoeg te zien en te doen. Dus is jou passie windsurfen, windfoilen, kayakken of snorkelen? Dan is deze bestemming jou op het lijf geschreven.

Welke bestemming je ook kiest, elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants.

Uniek programma

Elke ondernemer of directeur heeft een eigen route die hij of zij bewandelt, je eigen ‘ondernemersreis’. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Wie wil je zijn als mens, zowel zakerlijk als privé? Belangrijke vragen om regelmatig bij stil te staan.

Onze reizen gaat over reflectie, inspiratie, ‘lessons learned’ delen en uiteindelijk jouw doelen concretiseren en omzetten in een plan. Hiervoor hebben we een uniek eigen programma ontwikkeld: “Entrepreneur Mindset Program”.

In dit programma ligt de focus op leiderschapsontwikkeling en intern ondernemerschap door middel van uitdagende ervaringen en intense belevenissen.

Dit alles komt samen in het ‘Journey of Enterprises Canvas’. Dit vormt jouw persoonlijke ‘praat-plaat’ waarin jouw verleden, heden en toekomst (zowel zakelijk als privé) worden vertaald.

Wat onze reizen uniek maakt, is de combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie met gelijkgestemden en natuurlijk de prachtige omgeving die je dwingt om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen. De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met fysieke inspanning en ontspanning.

Een gedetailleerd programma van dag tot dag vind je bij de reizen:

De Ondernemer