Locatie

De bestemming van onze ondernemersreizen is het eiland La Palma (Canarische Eilanden). De bergen zijn er hoog en groen, de stranden zwart en de oceaan helder blauw. Op La Palma vind je geen massatoerisme en de temperatuur schommelt altijd zo rond de 20-25 graden. De combinatie van natuur, rust en (winter)zon op ca. 4,5 uur vliegen van Nederland maakt het een fantastische locatie voor een ondernemersreis.

We verblijven met elkaar in een prachtige Spaanse Finca. Het vrijstaande complex is omgeven door bananenplantages en bevindt zich direct boven het dorp Tazacorte. Dit gezellige plaatsje staat bekend als de zonnigste plek van Europa. Een bijzondere bestemming met alle moderne voorzieningen zoals snelle WiFi. Er is uiteraard ook ruimte voor jezelf: iedereen heeft z’n eigen slaapkamer.

Elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants.

 

Programma

Het doel van onze ondernemersreizen is om met andere ondernemers te sparren over het ondernemerschap en te leren van elkaar. De focus ligt daarbij op ‘de mens’ achter de ondernemer.

Dit faciliteren we vanuit onze achtergrond en ervaring middels prikkelende werkvormen en intervisie sessies. We gebruiken hiervoor een ons eigen ‘Journey of Enterprises Canvas’ waarmee we jouw persoonlijke ‘Journey’ gaan ontdekken. Vervolgens helpen we je met de doorvertaling naar je zakelijke doelstellingen. 

We vragen van deelnemers om op de reis zowel te komen ‘halen’ als ‘brengen’. Dus dat je datgene waar jij goed in bent, of wat je hebt meegemaakt/geleerd als ondernemer, ook overbrengt op de andere deelnemers om ze verder te helpen.

Een gedetailleerd programma van dag tot dag vind je bij de reizen: