Onze locaties

De locaties van onze “open inschrijving” ondernemersreizen zijn altijd in het buitenland met veel zon, zee en lekkere temperaturen. Waarom? Omdat iedereen met lekker weer meteen in de goede stemming is. Even ontspannen en tot nieuwe inzichten komen. Onze favoriete locaties zijn Spanje en Bonaire. Vanuit onze samenwerking met ValkEvents (onderdeel van Van der Valk International) hebben we ook toegang tot mooie locaties in België en Duitsland

Spanje is en blijft een topbestemming. We reizen graag naar de Costa Brava en het eiland La Palma (Canarische Eilanden). Niet te ver, heerlijk eten en prima weer, ook in de winter. De combinatie van natuur, rust en (winter)zon maakt beide locaties uitstekend geschikt voor onze reizen.

Bonaire behoeft weinig introductie. Dit geweldige stukje Caribisch Nederland is een paradijs voor watersporters. De tropische temperaturen en constante wind zorgen voor perfecte omstandigheden. Ook op de rest van het eiland is genoeg te zien en te doen.

Welke bestemming je ook kiest, elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants.

Uniek programma

Om te groeien als ondernemer (of bestuurder van een organisatie) en blijvende verandering te realiseren moet je aandacht besteden aan leiderschapsontwikkeling. Een meerdaagse reis met gelijkgestemden is hiervoor een uitstekend middel.

Onze reizen gaat over reflectie, inspiratie, ‘lessons learned’ delen en uiteindelijk doelen concretiseren en omzetten in een plan. Hiervoor hebben we een uniek eigen programma ontwikkeld waar de focus ligt op leiderschapsontwikkeling en intern ondernemerschap.

Dit alles komt samen in het ‘Journey of Enterprises Canvas’. Dit vormt een persoonlijke ‘praat-plaat’ waarin je verleden, heden en toekomst (zowel zakelijk als privé) worden vertaald.

De combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie met gelijkgestemden en natuurlijk de prachtige omgeving dwingen je om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen. De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met fysieke inspanning en ontspanning.

Een gedetailleerd programma van dag tot dag vind je bij de reizen:

De Ondernemer