Wat denk je van een 3-daagse teamreis naar de omgeving van Girona, Spanje? Een compacte, complete reis met veel persoonlijke aandacht en peer-to-peer inzichten.

Hoe ziet het programma eruit?

Bij aankomst maak je kennis met de andere ondernemers. Belangrijke vragen zijn: wie ben jij, wie zijn zij en wat zijn jullie motieven om mee te gaan op deze ondernemersreis?

Er volgt een 3-dagen programma. We dagen je uit om te reflecteren en om toe te werken naar een concreet actieplan. Tijdens deze reis krijg je in een paar dagen voor elkaar waar je anders jaren over doet. 

Wie jij als persoon bent is onlosmakelijk verbonden met de ondernemer die je kunt zijn. Daarom ga je concreet aan de slag met:

  • Wie ben ik als persoon? Hoe draagt je ondernemerschap bij aan je persoonlijke doelen?
    Wat drijft jou als persoon en wat streef je na?
  • Wie ben ik als ondernemer? Wat is jouw natuurlijke manier van leidinggeven? Hoe krijg je jouw team mee met jouw ambities en ideeën? Pas jij nog bij je onderneming?
  • Waar staat jouw onderneming voor? In welke fase zit jouw onderneming? Welke uitdagingen ervaar je? Welke barrières ervaar je om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Dag 1 – Donderdag

Middag – We vertrekken vroeg van Rotterdam. Na aankomst in Girona rijden we naar Van der Valk Hotel Barcarola in het kustplaatsje Sant Feliu de Guíxols. Na aankomst is er uiteraard de tijd om op te frissen.
Avond – We gaan naar Girona voor een fantastische Food Tour en bezoek aan de stad.

Dag 2 – Vrijdag

Ochtend – We beginnen de dag met ontbijt en starten het programma onderdeel “Ik als ondernemer“. We gaan op zoek naar onze Ikigai: Japans voor ‘een passie om voor te leven’. Daarna combineren we inhoud en ontspanning tijdens een bezoek aan het 1200 jaar oude stadje Peratallada.
Middag – De lunch wordt voor ons wordt verzorgd midden in een olijfgaard. Hier staat een gedekte tafel met een zomerse lunch klaar. Na terugkomst bij het hotel is er ruimte om de opgedane inzichten te verwerken.
Avond – We eten heerlijke Spaanse paella bij het zwembad van het hotel.

Dag 3 – Zaterdag

Ochtend – Na het ontbijt is het tijd voor de transfer naar het vliegveld.

ralph van dam en kees de jong

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.