Als ondernemer sta je dagelijks voor uitdagingen. Recent onderzoek leert ons dat vooral het loslaten van dagelijkse operaties, het opbouwen van een sterk team en het behouden van motivatie cruciaal zijn. Vaak hebben ondernemers beperkte tijd om hieraan te werken.

Wij staan klaar om jou te verbinden aan gelijkgestemde ondernemers en een doelgericht programma. Deze reis is een investering in jouw persoonlijke en zakelijke groei.

Samen met een selecte groep Nederlandse ondernemers duik je in een positieve vibe, waarin je werkt aan een concreet plan om van 2024 een succesvol jaar te maken.

Deze reis is een samenwerking met onze partners nlgroeit en Corendon.

Hoe ziet het programma eruit?

Bij aankomst maak je kennis met de andere ondernemers. Belangrijke vragen zijn: wie ben jij, wie zijn zij en wat zijn jullie motieven om mee te gaan op deze ondernemersreis?

Er volgt een 5-dagen programma. We dagen je uit om te reflecteren en om toe te werken naar een concreet actieplan. Tijdens deze reis krijg je in een paar dagen voor elkaar waar je anders jaren over doet. 

Wie jij als persoon bent is onlosmakelijk verbonden met de ondernemer die je kunt zijn. Daarom ga je concreet aan de slag met:

  • Wie ben ik als persoon? Hoe draagt je ondernemerschap bij aan je persoonlijke doelen?
    Wat drijft jou als persoon en wat streef je na?
  • Wie ben ik als ondernemer? Wat is jouw natuurlijke manier van leidinggeven? Hoe krijg je jouw team mee met jouw ambities en ideeën? Pas jij nog bij je onderneming?
  • Waar staat jouw onderneming voor? In welke fase zit jouw onderneming? Welke uitdagingen ervaar je? Welke barrières ervaar je om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

De volgende topondernemers en nlgroeit ambassadeurs zullen hun ondernemerslessen delen:

 Atilay Uslu – Corendon
 José van Dalen – QISS IT
 Martijn Bos – BOSKA Food Tools
 Kees de Jong – nlgroeit

Datum: Zondag 7 april tot en met zaterdag 13 april 2024 (7 dagen/ 5 nachten)

Locatie: Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao

Investering: nlgroeit-leden €3.950, exclusief btw. Niet-leden betalen €4.450, exclusief btw. De prijs is incl. vlucht, overnachting, maaltijd, transfers, activiteiten en het inhoudelijk programma (aftrekbaar als zakelijke studiekosten).

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dag 1 – Zondag

Middag – We vertrekken in de middag van Schiphol. Door het tijdsverschil komen we in het begin van de avond aan in Curaçao waarna we een transfer hebben naar het Corendon Mangrove Beach Resort. We worden ontvangen door de oprichter en eigenaar van Corendon: Atilay Uslu. Na aankomst is er uiteraard de tijd om op te frissen.
Avond – Tijdens het diner maken we nader kennis met elkaar. Wat zijn de motieven van de andere deelnemers om mee te gaan op deze reis?

Dag 2 – Maandag

Ochtend – Na het ontbijt openen we het programma. Op deze eerste dag staat het thema “Ik als persoon” centraal. We maken een wandeling door de mangrove en langs de kust waarbij onze grootste ‘lessons learned’ aan bod komen.
Middag – Na de lunch gaan we aan de slag met onze passie. Waar ben je goed in en wat heeft ‘de wereld’ daar aan?
Avond – We gaan naar de wijk Otrobanda, een voormalige ‘ruige’ wijk van Willemstad, en krijgen een tour van lokale bewoners langs streetart en kleine ondernemers. Dit project wordt gesteund door de Corendon Foundation.

Dag 3 – Dinsdag

Ochtend – We beginnen de dag met ontbijt en starten het programma onderdeel “Ik als ondernemer“. Met de DISC methode leer je jezelf en je team beter kennen.
Middag – Na de lunch combineren we inhoud en ontspanning met een bezoek aan Klein Curacao tijdens een catamaran cruise.
Avond – De rest van de avond is vrij te besteden.

Dag 4 – Woensdag

Ochtend – Het thema “Mijn onderneming” staat deze ochtend centraal. Kees de Jong van nlgroeit verzorgt een masterclass Persoonlijk Leiderschap.
Middag – In de middag is er ruimte om de opgedane inzichten te verwerken in het Drieluik.
Avond – Atilay Uslu neemt ons mee naar zijn favoriete restaurant op het eiland en deelt zijn boeiende ondernemersverhaal.

Dag 5 – Donderdag

Ochtend – Na het ontbijt gaan we individueel aan de slag. Je werkt toe naar een finale versie van je Drieluik en je actieplan.
Middag – Na de lunch wandelen we naar het kantoor van AFAS in Willemstad waar we een rondleiding krijgen. Hier presenteren we onze opgedane inzichten en plannen naar de toekomst aan elkaar.
Avond – De avond is vrij te besteden.

Dag 6 – Vrijdag

Ochtend – In de ochtend bezoeken we een project van de AFAS Foundation op het eiland.
Middag – De middag is vrij te besteden. Ga je nog wat schaven aan je actieplan of relaxen bij het zwembad?
Avond – Nog een laatste gezamenlijk diner voor de transfer naar het vliegveld en de reis terug naar Nederland.

Dag 7 – Zaterdag

Ochtend – Aankomst in Amsterdam is rond het middaguur.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.