Natuurlijk, ondernemers moeten geld verdienen. Want idealisme is mooi, maar zonder winst kun je geen impact maken met je bedrijf. Toch moeten ondernemers op de grote uitdagingen van deze tijd anticiperen door hun bedrijf nog eens tegen het licht te houden. Loop de verschillende stappen in je processen door en bekijk waar je een verschil kunt maken.

Mijn nieuwe column als lid van de Raad van Advies van ondernemersplatform De Ondernemer staat online.

Indrukwekkende benzineprijzen, torenhoge energierekeningen en zeer verontrustende nieuwsberichten vanuit Oekraïne. We hebben corona nog maar amper achter de rug of er dienen zich nieuwe zorgen en grote onzekerheden aan. De afgelopen jaren maken ons duidelijk dat niets zeker is en dat de veilige bubbel waarin wij hier in het Westen ondernemen, helemaal niet zo veilig is als die soms voelt. En dat zet je wel aan het denken. Over hoe je zelf kunt bijdragen aan een andere, betere en duurzamer wereld, bijvoorbeeld.

Lees de hele column op De Ondernemer.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.