De EventSummit, dé vakbeurs voor de evenementenindustrie, was het decor voor de aftrap van de samenwerking tussen Journey of Enterprises (kortweg: JOE) en ValkEvents.

We zijn een samenwerking gestart voor zakelijke incentive reizen. Hierbij combineren we de passie voor beleving en hospitality van Van der Valk met een hoogstaand inhoudelijk programma van JOE tijdens meerdaagse incentive reizen naar het buitenland.

ValkEvents is een merk van het Van der Valk International concern, waartoe ook 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren (waaronder Spanje en Bonaire). In dit partnership combineren we de passie voor beleving en hospitality van Van der Valk met een hoogstaand inhoudelijk programma van JOE tijdens meerdaagse incentive reizen naar het buitenland. We verblijven op de top locaties van Van Der Valk in Spanje (omgeving Girona) en zelfs Bonaire, maar ook dichter bij in België en Duitsland.

Deze reizen zijn gericht op groei ondernemers en hoger management. Tijdens de reis ligt de focus op leiderschapsontwikkeling en intern ondernemerschap door middel van uitdagende ervaringen en intense belevenissen. 

eventsummit

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.

Canvas