In 2005 begon Allesoverhypotheken als een familiebedrijf, het heeft meerdere stormen doorstaan en nu is het verkocht. Het was een bijzonder ondernemersavontuur! Deze overname geeft ons de ruimte om verder te bouwen aan nieuwe initiatieven gericht op ondernemers.

Persbericht:

RISK.nl, de insurtech serviceprovider voor assurantie-adviseurs, verzekeraars en online labels, heeft de website AllesOverHypotheken.nl overgenomen van Journey of Enterprises BV. Met de overname breidt RISK haar online-portefeuille en haar activiteiten op hypotheekgebied verder uit.

AllesOverHypotheken.nl brengt sinds 2008 vraag en aanbod in de hypothecaire markt samen. In de afgelopen 10 jaar is een groot deelnemersbestand opgebouwd van particulieren die periodiek op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws rondom hypotheken.

RISK wil met AllesOverHypotheken.nl de deelnemers blijven informeren over hypotheken en dit uitbreiden naar besparen op de vaste lasten met onder andere het energielabel EnergieVerzekerd.nl, kredieten en particuliere schadeverzekeringen.

Harm Vollmuller, directeur en mede-eigenaar van RISK, is verheugd met de acquisitie: “AllesOverHypotheken.nl heeft een groot online bereik weten te creëren en is een goede aanvulling op onze bestaande online labels. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een nieuwe website waarmee we het label verder willen uitbouwen.”

Voor Ralph van Dam, oprichter van AllesOverHypotheken.nl, komt de overname op het juiste moment: “Ik ben erg blij dat RISK een nieuwe impuls gaat geven aan AllesOverHypotheken.nl. Deze overname geeft mij en mijn compagnon Rogier de Moel de ruimte om verder te bouwen aan nieuwe initiatieven gericht op ondernemers.”

RISK en Allesoverhypotheken

Op de foto van links naar rechts: Harm Vollmuller (RISK), Rogier de Moel, Ralph van Dam (Journey of Enterprises).