Tijdens de 13de editie van de Big Improvement Day in het AFAS Circustheater op 21 januari in Den Haag wordt een nieuwe prijs uitgereikt, de Phoenix Award. Een prijs voor de ondernemer die na faillissement of grote tegenslag succesvol uit de as is herrezen.

Dit is voor mij een persoonlijke ambitie die uitkomt. Het taboe op falen en faillissement rondom ondernemerschap wil ik helpen doorbreken. Ik ben er dan ook trots op om op dit event te mogen spreken en deel uit te maken van de vakjury.

De jury van deze prijs bestaat verder uit Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland, juryvoorzitter), Pieter Waasdorp (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW), Claudia Zuiderwijk (bestuursvoorzitter Kamer van Koophandel), Koos Tesselaar (Hemingway Corporate Finance), Robert van den Ham (content director De Ondernemer) en Jacqueline Zuidweg (directeur Zuidweg & Partners).

In de categorie bekende Nederlandse ondernemers zijn Jörgen Raymann, Addy van den Krommenacker en Hans Kazan genomineerd. Minder bekende ondernemers die kans maken op de prijs zijn Atilla Aytekin, Frank Krake en Patrick Avontuur.

De Phoenix Award zal door Maxime Verhagen worden uitgereikt tijdens de Big Improvement Day op 21 januari in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers.