Rinke is werkzaam als insolventie advocaat en curator bij Van Benthem & Keulen waar hij cliënten adviseert op het gebied van faillissementen, surseances en bij vraagstukken op het gebied van het insolventierecht.

Deze keer in onze serie ondernemersverhalen een onderwerp waar nog steeds een taboe op rust. Namelijk het zwartste scenario dat elke ondernemer te allen tijde wil voorkomen: een faillissement. Mijn compagnon Rogier de Moel en ik gingen hierover in gesprek met Mr. Rinke Dulack.

Voor mij persoonlijk was Rinke een belangrijke steun tijdens de periode van mijn faillissement. In het boek Langs de afgrond geeft hij tips en adviezen, vooral over wat je kan en moet doen als je op een faillissement afstevent.

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Laat je naam en e-mail hieronder achter en we sturen je direct meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.