Hans: “Ik heb me één ding voorgenomen: het gebeurt me nooit meer dat ik me zorgen moet maken of ik mijn leveranciers nog kan betalen.

Voor de RTLZ documentaire serie ‘Het Gezicht Achter’ ging ik langs bij ondernemer Hans Janssen van DenkProducties en kreeg een kijkje achter de schermen. De opnames waren tijdens het seminar van Remco Claassen in AFAS Live.

Ik kijk terug op een mooie dag met een goed gesprek. ‘We zijn nu klaar voor de volgende groeistap.’ aldus Hans Janssen. Hij bouwde, met ups-and-downs, in twintig jaar tijd een succesvol bedrijf op. Maar met de aankondiging van de lock­down in maart 2020 stortte het bedrijfsmodel van zijn evenementen organisatie DenkProdcuties volledig in. In de documentaire zie je onder andere hoe hij overleefde dankzij zijn creativiteit en een gevulde oorlogskas.

En het goede nieuws is, er komen nog meer afleveringen aan de komende tijd met hele interessante ondernemers zoals Melle Schellekens van The Good Roll . Keep you posted. Nu al zin in!

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.