Eerder dit jaar zijn we met ValkEvents een samenwerking gestart. ValkEvents is een merk van het Van der Valk International concern, waartoe ook 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren (waaronder Spanje en Bonaire). Na een succesvolle ‘launch’ op de EventSummit beurs, zijn we nu ook aanwezig op het Dakar Business Event, op woensdag 29 juni. Locatie is het EVM19 Outdoor Event Resort van Van der Valk in de Betuwe.

Het Dakar Business Event is hét corporate event waarbij Visie, Avontuur en Netwerken bij elkaar samen komen.

Programma

13.30 Inloop
14.00 Opening en keynote: Kees Koolen
14.45 Journey of Enterprises: Ralph van Dam
15.00 Interview: Gert-Jan van der Valk
15.15 Genieten van de activiteiten en hospitality
18.00 Private-borrel voor sponsorgasten ValkRallyteam in het Boothuis
19.00 Afsluiting Dakar Business Event

Kees Koolen, oprichter Booking.com en early investor in Uber, zal het evenement openen met een inspirerende keynote over zijn passie voor en visie over de Dakar, ondernemerschap en de Energie Transitie. Vervolgens zal Gert-Jan van der Valk u meenemen in zijn ontwikkelingen en missie voor de deelname aan de Dakar 2023!

Ralph zal zowel Kees Koolen als Gert-Jan van der Valk interviewen op het thema ‘ondernemerschap met impact’. 

Hierna kunnen de gasten genieten van kennis, netwerk en avontuurlijke beleving, de auto’s, trucks, SSV’s én RIBs staan en liggen voor u klaar. Uiteraard zal de gehele dag culinair worden omlijst met een hospitality-level zoals dat van het Van der Valk concern verwacht mag worden!

Rond 19.00 uur eindigt het evenement, maar de bar blijft open tot de laatste gast…

Meer informatie op de website van ValkEvents.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.

Canvas