Wat leuk: op uitnodiging van onze reispartner GI Travel hebben we kennisgemaakt met een nieuw reis-product: een luxe riviercruise schip. Het nieuwe bedrijf Transcend Cruises heeft onlangs een eerste schip in de vaart genomen. Een tweede schip wordt momenteel gebouwd.

Voor deze trip waren relaties van GI Travel uitgenodigd. Een uitgelezen kans voor ons om uitleg te geven over onze aanpak: business & pleasure combineren tijdens een zakelijke groepsreis met een inhoudelijk programma.

Vanuit Rotterdam vertrokken we ’s avonds voor deze mini-cruise naar Amsterdam. Na een rondleiding op het schip volgde een heerlijk diner. De avond werd afgesloten met cocktails in de bar. De volgende ochtend na een uitstekend ontbijt volgde de transfer terug naar Rotterdam.

Dit schip is inzetbaar voor ondernemersreizen en teamreizen op de grote rivieren van Europa. Tijdens je verblijf hebben we het hele schip tot onze beschikking!

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.