Je kent nlgroeit als verbinder, die je op het juiste moment in jouw ondernemersreis koppelt aan een mentor, gelijkgestemde of inhoudelijk programma. Om zelf te groeien én je bedrijf te laten groeien. Afgelopen voorjaar hebben we een stap verder gezet. We zijn met ondernemers op reis gegaan naar Girona.

Dat beviel zo goed dat we besloten hebben de lat hoger te leggen. In april 2024 maken we een 5-daagse ondernemersreis naar Caribisch Nederland!

We verblijven 5 volle dagen bij Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao waar we worden ontvangen door de oprichter en eigenaar van Corendon en nlgroeit ambassadeur: Atilay Uslu.

De reis is geheel verzorgd: vlucht, overnachtingen, maaltijden en transfers tijdens het verblijf, alles is tot in de puntjes geregeld. We combineren ‘business and pleasure’ in de vorm van excursies zoals een bezoek aan AFAS in Willemstad en een catamaran cruise. Ook maken we kennis met lokale ondernemers en projecten van Corendon Foundation en AFAS Foundation.

We hebben een inspirerend programma samengesteld met onder andere een Masterclass Leiderschap van nlgroeit oprichter Kees de Jong en een bezoek aan AFAS in Willemstad.  Wij zorgen er voor dat jij aan het einde van deze vijf dagen de volgende stap als ondernemer hebt gemaakt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.