Ik ben al jaren betrokken bij nlgroeit. Allereerst natuurlijk als mentor, maar ook als partner via Centraal Beheer. Ik was dan ook trots gisteren dat we voor de tweede maal Koningin Maxima mochten ontvangen samen met 200 groei ondernemers. Dit keer op onze Achmea-locatie in Zeist.

De bijeenkomst was een dankbetuiging van nlgroeit aan alle betrokkenen stakeholders die zich de afgelopen 6 jaar hebben ingezet voor de groei van mkb ondernemers in Nederland. Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, sprak de zaal toe:

“De groei van de ondernemer is nooit een rechte lijn omhoog. Er zijn zoveel zaken waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Dit vraagt een ongelooflijke wendbaarheid van ondernemers. Er is de komende jaren steeds meer wendbaarheid en flexibiliteit nodig om te kunnen blijven groeien.”

Hiernaast nam ze na haar toespraak deel aan een aantal rondetafelgesprekken.

Via deze weg heel veel dank aan alle collega’s bij Achmea en Centraal Beheer en natuurlijk het team van nlgroeit waaronder Kees de JongMonique Antoinette Ansink en Marjon Pijlman-Van Der Werf en vele, vele anderen voor de geweldige organisatie.

nlgroeit dankevent