De centrale vraag voor mij die ik wilde beantwoorden was: Wat wil ik zelf? Waar sta ik in m’n ondernemerschap en waar wil ik naartoe?

Willem Overbosch is ondernemer. Hij was onder andere oprichter en eigenaar van MKBservicedesk.nl, een platform voor MKB ondernemers.

Willem ging mee op 5-daagse ondernemersreis naar La Palma. Het programma: “ik en mijn onderneming” gaf hem de tijd en de ruimte om te reflecteren op zijn ondernemerschap.

De dagen tijdens de reis zijn ingedeeld aan de hand van drie thema’s: ik als persoon + ik als ondernemer + mijn onderneming. Dit alles op een fantastisch eiland, met heerlijk eten, prachtige wandelingen en gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Het interview hieronder met Willem geeft een goede indruk van zijn ervaring van deze reis.

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Laat je naam en e-mail hieronder achter en we sturen je direct meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.