De wirwar in mijn hoofd, alle vragen, zijn nu gecentreerd in een paar hoofddoelen wat me veel houvast geeft. En waarmee ik aan de slag kan!

Sanne De Bruijn is ondernemer. Ze is oprichter en eigenaar van cultureel kinderdagverblijf SamSam met meerdere vestigingen in Amsterdam.

In november ging Sanne mee op 5-daagse ondernemersreis naar La Palma. Het programma: “ik en mijn onderneming” gaf haar de tijd en de ruimte om te reflecteren op haar ondernemerschap.

De dagen tijdens de reis zijn ingedeeld aan de hand van drie thema’s: ik als persoon + ik als ondernemer + mijn onderneming. Dit alles op een fantastisch eiland, met heerlijk eten, prachtige wandelingen en gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Het interview hieronder met Sanne geeft een goede indruk van haar ervaring van deze reis.

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Laat je naam en e-mail hieronder achter en we sturen je direct meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.