Hoe komen ondernemingen uit de coronacrisis zonder schulden? Dat was de centrale in dit seminar in samenwerking met Schuldenlab.

Vandaag was ik te gast bij RTL Z voor het seminar “uit de coronacrisis zonder schulden”. Dit seminar is gemaakt in samenwerking met Schuldenlab. Een organisatie die als doel heeft om Nederland ‘schuldenzorgvrij’ te maken. Zij zetten zich in voor particulieren, maar ook zeker voor ondernemers. Koningin Maxima is sinds de oprichting verbonden aan Schuldenlab.

In een eerder opgenomen webinar sprak zij over ondernemers die ten onder dreigen te gaan aan de coronacrisis. Die analyse is te zien in het seminar. Sadik Harchaoui ging in op de plannen die Schuldenlab heeft om ondernemers door de coronacrisis te loodsen. Zelf was ik in de studio aanwezig samen met Jacqueline Zuidweg om de vragen van diverse ondernemers live te beantwoorden.

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei na de coronacrisis? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Laat je naam en e-mail hieronder achter en we sturen je direct meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.