Nog een kleine vier weken en dan vertrekken we voor weer een nieuwe ondernemersreis. We gaan met een leuke groep, maar er is nog ruimte voor één deelnemer. Dus: ben jij ondernemer en wil je een paar dagen aan je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf, laat het ons weten.

Wanneer?
De eerstvolgende 5-daagse ondernemersreis is van vrijdag 15 november t/m dinsdag 19 november 2019.

Waar naartoe?
De bestemming is het eiland La Palma (Canarische Eilanden). De combinatie van natuur, rust en (winter)zon op ca. 4,5 uur vliegen van Nederland maakt het een fantastische locatie voor een ondernemersreis. We verblijven met elkaar in een Spaanse Finca. Er is uiteraard ook ruimte voor jezelf: iedereen heeft z’n eigen slaapkamer en er is snelle WiFi beschikbaar.

Wat gaan we doen?
5 daagse ondernemersreis verbinden we gelijkgestemde ondernemers. Dit faciliteren we vanuit onze achtergrond en ervaring middels prikkelende werkvormen en intervisie sessies. Tijdens de reis focussen we primair op drie onderdelen:

1. Bewustwording behoeftes
2. Concretisering doelen
3. Actie plan: welke stappen te zetten richting de doelen

Interesse?
Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Laat je naam en e-mail hieronder achter en we sturen je direct meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.