GI Travel en Journey of Enterprises gaan samen training en coaching reizen aanbieden gericht op ondernemers en teams van organisaties. In de samenwerking is een gezamenlijke ambitie voor de komende jaren overeengekomen.

GI Travel, onderdeel van Barentszen, organiseert al ruim 40 jaar op maat gemaakte groepsreizen, incentives en zakelijke events, zowel in binnen- als buitenland. Met hun team weten ze iedere reis om te toveren in een unieke en onvergetelijke reiservaring.

Journey of Enterprises (kortweg ‘JOE’) organiseert en begeleidt sinds 2016 training en coaching reizen. Met deze reizen richten ze zich op zowel de ondernemers zelf als hun teams. Geen vergaderzaal met een PowerPoint en een flip-over, maar interactieve sessies die perfect aansluiten op de omgeving.

Annemieke Stuurman, directeur van Barentszen, is enthousiast over de samenwerking: “De reiswereld verandert en wij veranderen mee. Het is onze missie om mensen door ervaringen en belevingen te inspireren en te verbinden. We zien een groeiende behoefte bij onze klanten om business and pleasure te combineren: leren en groeien in combinatie met ontspanning en plezier. Door reizen te combineren met intervisie, verdiepen relaties onderling zich veel meer. Daarvoor zochten we een partner die training en coaching onderdelen kon inpassen in een zakelijke groepsreis. Die partner hebben we gevonden in Journey of Enterprises.”

Voor Rogier de Moel, mede-oprichter van JOE, is dit partnership een belangrijke stap in het focussen op de eigen expertise: “De combinatie van reizen en ontwikkelen is ijzersterk. Afstand nemen (door letterlijk op reis te gaan) helpt om in de ontwikkelstand te komen. Deelnemers waarderen onze expertise in coaching en training op thema’s als persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. Maar een groepsreis organiseren is een vak apart. In de uitvoering, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van garanties en aansprakelijkheid. Dat is niet onze expertise, maar moet wel tot in de puntjes verzorgd zijn. We zijn dan ook heel blij met GI Travel als nieuwe reispartner.”

Foto: v.l.n.r. Karin Meier, Sylvia van Loon, Rogier de Moel, Ralph van Dam, Annemieke Stuurman, Kristel van Dam – le Noble 

GI Travel en JOE samenwerking
Rogier de Moel en Annemieke Stuurman

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.