Dinsdag 5 april jl. was er weer een bruisende Groeiversneller Finale, hèt ondernemersprogramma van Centraal Beheer. Na 6 intensieve maanden van inspiratie, kennis opdoen en groeiplannen uitwerken presenteerden de ondernemers hun ambities voor de komende jaren.

Willeke Borman-Raaijen van het bedrijf Fuego B.V. is ditmaal de winnaar!

Het bedrijf Fuego B.V. is actief in de landelijke verkoop van defibrillatoren en AED’s.

De juryleden, waaronder Michiel Krouwer (Centraal Beheer), Dirkjan Takke (NLInvesteert) en Arko van Brakel (Cleantech Regio) beoordeelde: ‘Willeke heeft een prachtig groeibedrijf. Daarnaast heeft ze de visie en ambitie ontwikkeld om haar bedrijf naar de toekomst te transformeren van handelsbedrijf naar een 100% servicebedrijf. Waarbij eenmalige verkopen niet meer het doel is, maar juist een volledig circulair bedrijfsmodel, zonder afval.’ 

Ik vind Willeke een mooi voorbeeld van een onderneemster die verder kijkt dan alleen maar economische groei en winst resultaten. Zij laat dit hand in hand gaan met maatschappelijke impact. Namelijk letterlijk zoveel mogelijk levens redden en volledige circulariteit toepassen in haar bedrijf.

Dat wij als Centraal Beheer met ons Groeiversneller programma hier een steentje aan mogen bijdragen past bij de koers die we varen. We willen vanuit ons programma nog meer inzetten op ondernemers die maatschappelijke impact hoog in het vaandel hebben staan.

Wil jij samen met andere ondernemers gericht aan je toekomst en die van jouw bedrijf werken? Meld je dan nu aan voor Groeiversneller. De volgende editie start 20 juni, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Meer informatie: https://www.centraalbeheer.nl/zakelijk/dienstverlening/groeiversneller

Heb je vragen of wil je sparren met een oud-deelnemer? Ik breng je graag in contact.

Groeiversneller Centraal Beheer