We zijn inmiddels weer terug van de eerste ondernemersreis die we samen met nlgroeit en partner ValkEvents hebben georganiseerd. Een 3-daagse trip naar de omgeving van Girona, Spanje. Een compacte, complete reis met veel persoonlijke aandacht en peer-to-peer inzichten.

Als ondernemer ken je nlgroeit wellicht al: een platform dat ondernemers koppelt aan een mentor, gelijkgestemde of inhoudelijk programma. Om zelf te groeien én je bedrijf te laten groeien.

Drie dagen weg uit Nederland om te reflecteren, leren, vooruit te kijken, vraagstukken actief te behandelen, doelen te formuleren, overwegingen scherp te krijgen en keuzes te maken. Niet alleen, maar samen en altijd lerend van elkaar. En niet geheel onbelangrijk, ook genieten van de mooie omgeving samen.

Zoals altijd hadden we een inspirerend programma samengesteld. Extra bijzonder was de Masterclass Leiderschap van nlgroeit oprichter Kees de Jong.

Bekijk hieronder de aftermovie van deze reis.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.