Tweede Kamerverkiezingen: De ondernemer kiest

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen werd in ‘De Ondernemer Kiest’ de afgelopen weken al verslag gedaan vanuit het Ondernemershuis in Den Haag en werd gesproken met politici, brancheorganisaties en ondernemers. Naast blogs en artikelen werden ook verschillende talkshows, video’s en podcasts geproduceerd. Op verkiezingsdag 17 maart wordt deze verkiezingsperiode afgesloten met een vier uur durende radio uitzending op New Business Radio.

Ik mocht vandaag een bijdrage leveren aan de live-uitzending vanuit het Ondernemershuis in Den Haag. Andere gasten waren o.a. Hans Biesheuvel, Elske Doets, Thierry Aartsen en Staatssecretaris van Financiën Hans Vijlbrief.

Onderwerp van gesprek: natuurlijk politiek, de impact van corona op ondernemers in het land en toekomstige oplossingen.

Luister hieronder naar mijn bijdrage.

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei na de coronacrisis? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Laat je naam en e-mail hieronder achter en we sturen je direct meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.