Op 29 juni vond het Dakar Business Event plaats. Dit is hét outdoor corporate event waarbij Visie, Avontuur en Netwerken bij elkaar samen komen.

Eerder dit jaar zijn we met ValkEvents een samenwerking gestart. ValkEvents is een merk van het Van der Valk International concern, waartoe ook 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren (waaronder Spanje en Bonaire). Na een succesvolle ‘launch’ op de EventSummit beurs, zijn we nu ook aanwezig op het Dakar Business Event. Locatie is het EVM19 Outdoor Event Resort van Van der Valk in de Betuwe.

Kees Koolen, oprichter Booking.com en early investor in Uber, opende het event met een inspirerende keynote over zijn passie voor en visie over de Dakar, ondernemerschap en de energietransitie. Vervolgens vertelde Gert-Jan van der Valk over de ontwikkelingen van het Van de Valk concern op ditzelfde onderwerp.

Vervolgens ging ik met beide top ondernemers in gesprek over het thema ‘ondernemerschap met impact’ en de parallellen die er zijn met hun enorme passie voor de Dakar Rally.

Het was een prachtige dag van inspiratie, netwerken en zelf beleven, want een ritje met een van de Dakar voertuigen konden weinig deelnemers weerstaan! 😉

Foto’s: Seijbel Photography

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.

Canvas