René Cornelissen van energieadviesbureau CCS is winnaar van de recente editie ondernemersprogramma Groeiversneller!

Op dinsdag 1 februari was het weer zover. Een nieuwe afsluiting en finale van een groep ambitieuze ondernemers die deel hebben genomen aan ondernemersprogramma Groeiversneller. Tijdens de finale, die gehouden werd in de inspirerende omgeving van de Apenheul, pitchten de deelnemers hun groeiplannen aan een gerenommeerde jury. De jury bestond uit Dirkjan Takke, oprichter en mede-eigenaar NLInvesteert (non-bancair financieringsplatform), Patrique Dankers, oprichter van E-Quest (data centers, glasvezelnetwerken en investeerder), en Katharina Maass, Fonds Manager Achmea Innovatie Fonds (fonds van 100 miljoen voor start-/scale-ups).

René Cornelissen heeft een bijzonder bedrijf. Uit koeienmest maakt hij bruikbaar gas en draagt zo bij aan het oplossen van het landelijk stikstof probleem in Nederland. Een mooi voorbeeld van hoe een goed doordacht businessmodel hand in hand gaat met een maatschappelijke missie. Een terechte winnaar van deze mooie editie. Naast de eer en een award krijgt René actief ondersteuning van Katharina Maass en nlinvesteert voor het vinden van groeifinanciering voor zijn plannen.

Het is elke keer weer inspirerend om te zien hoe een groep ondernemers uit de waan van de dag stapt, om tijd en aandacht te investeren in het neerzetten van een scherpe visie en plan van aanpak voor de groei van hun bedrijf. Door elkaar uit te dagen hebben zij nieuwe kansen gezien en uitdagingen getackeld. Een prachtige groep ondernemers waar we ongetwijfeld nog veel van gaan horen! 

Binnenkort start er een nieuwe groep. Benieuwd of het ook wat voor jou is? Meer informatie: https://www.centraalbeheer.nl/zakelijk/dienstverlening/groeiversneller

Heb je vragen of wil je sparren met een oud-deelnemer? Ik breng je graag in contact.