Wie wint de Phoenix Award tijdens Big Improvement Day?

Tijdens de 14de editie van de Big Improvement Day in het nieuwe AFAS Theater in Leusden wordt op 19 mei voor de tweede keer de de Phoenix Award uitgereikt. Dit is een prijs voor de ondernemer die na faillissement of grote tegenslag succesvol uit de as is herrezen.

Dit is voor mij een persoonlijke ambitie die uitkomt. Het taboe op falen en faillissement rondom ondernemerschap wil ik helpen doorbreken. Ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van de vakjury.

De genomineerden van dit jaar zijn: Anneke Dijkstra (Mrs. Italy), Jurjen Hesseling (Jurlights), Tonny Vromans (BVR Groep), Peter van der Veer (Jaarbeurs), Mark Driessen (IQ-Quip), Wouter Deelman (Travel Electric), Eric Sommerdijk (Layhgo) en Robèr Willemsen.

De Phoenix Award zal door Mona Keijzer, demissionair staatssecretaris van EZK, worden uitgereikt. Tevens gaat zij in gesprek met ondernemers Antje Monteiro, Ralph Moelker (Tattoo Bob), Elske Doets (Doets Reizen/Buddybold), Rahma el Mouden (MAS Dienstverleners), en Peter van der Veer (Jaarbeurs).

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei na de coronacrisis? Ga mee op een volgende ondernemersreis en ga aan de slag met jouw doelen, samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers. Laat je naam en e-mail hieronder achter en we sturen je direct meer informatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.