Samen met nlgroeit en partner ValkEvents organiseren we van donderdag 11 mei t/m zaterdag 13 mei een 3-daagse ondernemersreis naar de omgeving van Girona, Spanje. Een compacte, complete reis met veel persoonlijke aandacht en peer-to-peer inzichten.

Drie dagen weg uit Nederland om te reflecteren, leren, vooruit te kijken, vraagstukken actief te behandelen, doelen te formuleren, overwegingen scherp te krijgen en keuzes te maken. Niet alleen, maar samen en altijd lerend van elkaar. En niet geheel onbelangrijk, ook genieten van de mooie omgeving samen.

Als ondernemer ken je nlgroeit wellicht al: een platform dat ondernemers koppelt aan een mentor, gelijkgestemde of inhoudelijk programma. Om zelf te groeien én je bedrijf te laten groeien.

We hebben een inspirerend programma samengesteld met onder andere een Masterclass Leiderschap van nlgroeit oprichter Kees de Jong.  Wij zorgen er voor dat jij aan het einde van deze drie dagen de volgende stap als ondernemer hebt gemaakt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze reizen? Laat je gegevens achter en we sturen je direct meer informatie (incl. prijzen) en onze brochure.