5-daagse ondernemersreis La Palma

De eerstvolgende 5-daagse ondernemersreis is van vrijdag 15 november t/m dinsdag 19 november 2019.

Dag 1 – Vrijdag

Ochtend – Vertrek in de vroege ochtend om 06:00 uur vanaf Schiphol met Transavia (HV5641). Aankomst op La Palma om 09:45 uur en transfer naar onze finca net buiten het dorp Tazacorte. Na aankomt nemen we uiteraard even de tijd om op te frissen.
Middag – Tijdens de lunch maken we nader kennis met elkaar. Wat zijn de motieven van de andere deelnemers om mee te gaan op deze reis? Daarna trekken we de wandelschoenen aan voor een wandeling door de Barranco de Las Angustias (kloof van de doodsangst).
Avond – We gaan lekker eten in het stadje Los Llanos.

Dag 2 – Zaterdag

Ochtend – We beginnen de dag met ontbijt op het dakterras. Daarna brengen we met prikkelende werkvormen het verleden, heden en toekomst in kaart in ons ‘Journey of Enterprises Canvas’. We beginnen vandaag met het ‘verleden’. Waarom doe je wat je doet?
Middag – Na de lunch brengen we een bezoek aan de vulkaankrater in het Nationaal Park Caldera de Taburiente. Ook tijdens de wandeling gebruiken we een werkvorm die je aanzet om in ‘helicopterview’ te kijken naar jezelf en je onderneming.
Avond – We eten op een van de gezellige terrasjes aan het strand.

Dag 3 – Zondag

Ochtend – We nemen letterlijk afstand van dagelijkse beslommeringen en reizen af naar het ruige en stille noorden van La Palma. Hier maken we een kustwandeling met spectaculaire vergezichten. In koppeltjes van twee gaan we elkaar interviewen over het ‘heden’. Door bij elkaar dóór te vragen komen we tot de kern. Waar sta je nu als persoon en ondernemer? Hoe ben je op dit punt gekomen? We lunchen bij een bijzonder cafeetje onderweg.
Middag – Na terugkomst bij onze finca gaan we inzichten uit de ochtend verwerken in het Canvas. We presenteren aan elkaar en mede door de input van de andere deelnemers krijg je nieuwe inzichten.
Avond – Heerlijk dineren in een restaurant in het dorp. Wellicht daarna nog een drankje en sterren kijken vanaf het dakterras?

Dag 4 – Maandag

Ochtend – Vandaag gaat het over de ‘toekomst’. Met behulp van het Canvas brengen we al je bedrijfsaspecten in kaart. Doel is om een helder beeld te krijgen van jouw dromen en verlangens voor jezelf én je onderneming.
Middag – Weer even het hoofd leegmaken en alles laten bezinken: we gaan op zoek naar dolfijnen en walvissen op een sfeervolle, houten vissersboot.
Avond – Tijdens de boottocht genieten we van lekker eten en drinken en een prachtige zonsondergang.

Dag 5 – Dinsdag

Ochtend – We hebben nog een laatste volle dag vandaag. We rijden naar de top van het eiland, Roque de Los Muchachos, op 2.426 meter hoogte en maken hier een wandeling met waanzinnige uitzichten. Top of the world! Aan het eind van de middag vertrekken we naar vliegveld. Onze vlucht (HV5642) vertrekt om 19:00 uur. Aankomst op Schiphol om 0:25 uur.